Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Selena Gomez: My Mind and Me Justin Bieber'a dair çarpıcı açıklamar da bulundu!
        1

        Selena Gomez, My Mind and Me belgeselinde daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış görüntülerine yer verecek. Kariyerinin arka planını anlatan dünyaca ünlü şarkıcı, şöhretin kendisine verdiği zararları anlatıyor.

        2

        Selena Gomez bu belgeseli ile izleyicilere cesurca bir sonraki şeye tanık olmaya davet ediyor. Belgesel Gomez’in yeniden canlanışını gözler önüne seriyor ancak her şeyi tamamıyla anlatmıyor.

        3

        Ayrıca Selena Gomez belgeselinde Justin Bieber ile ilgili yazdığı “Lose You to Love Me" şarkısına dair yaptığı yorumlar da keşfedildi.

        4

        "ŞARKIYI 45 DAKİKADA YAZDIK!"

        Belgeselde Selena, belgeselde şarkının nasıl yazıldığını açıklarken, "Julia Michaels ve Justin Tranter'a mesaj attım ve 'Sanırım üzgün olduğumu söylemeye hazırım' dedim" dedi. "Şarkıyı 45 dakikada yazdık. Yazdığım en hızlı şarkıydı” dedi.

        5

        "AYRILIK BAŞIMA GELEN EN İYİ ŞEYDİ!"

        "Bu kayıp bir aşktan daha fazlası. Kendimi seçmeyi, hayatı seçmeyi öğreniyorum ama aynı zamanda insanların bunda da zarafet ve huzur bulabileceğini umuyorum. Şarkı, kim olduğunuzun her parçasını tamamen kaybettiğinizi bilmekle ilgili. Kendini yeniden keşfetmekle alakalı.”

        6

        "Her şey çok halka açıktı," diye devam etti. "Kimsenin bırakmak istemediği geçmiş bir ilişki beni rahatsız etti. Sonra onu geçtim ve artık korkmuyordum."

        "Mümkün olan en kötü kalp kırıklığını yaşamak zorundaymışım gibi hissediyorum ve sonra her şeyi bir anda unutmak gerçekten çok kafa karıştırıcıydı. Ama bunun olması gerektiğini düşünüyorum ve nihayetinde başıma gelen en iyi şeydi” dedi.

        Kaynak: BuzzFeed

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ