Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş, Sarpsborg maçı sonrasındaki o görüntülerin ardından ilk kez konuştu! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Sarpsborg'u mağlup ederken teknik direktör Şenol Güneş, mücadele sonunda tribünleri selamlamaya gitmişti.

        2

        Tecrübeli çalıştırıcının selam verdiği anlarda siyah-beyazlı taraftarların ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye küfürlü tezahüratta bulunduğu videolara yansımıştı.

        3

        Milliyet'te yer alan habere göre Şenol Güneş'in tribünlere dönerek 'eliyle tamam' işareti yapması ise tepki çekmişti.

        4

        Tecrübeli çalıştırıcı, bu olayların ardından ilk kez konuştu. Güneş, gündeme oturan "Küfürlü tezahürata onay verdi" şeklindeki görüşlere isyan etti!

        5

        Yaşanan olayları tesislerdeki arkadaşlarına anlatan Güneş'in, "Tam ayrılırken Şenol Güneş diye bağırdılar, ben de dönüp baş parmağımı kaldırdım"

        6

        "O sırada küfürlü tezahürat yapılmış, ben de sonradan izledim. Tamamen talihsiz bir tesadüf üzerinden 'Şenol Güneş küfürlü tezahürata destek verdi' denilir mi? Benim böyle bir şeye onay vermem mümkün mü?" dediği öğrenildi.

        7

        Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, geçen günlerde katıldığı televizyon programında Şenol Güneş'le ilgili açıklamalarda bulunmuş ve tepki göstermişti. Rakiplerini iyi ağırlayacaklarını belirten Özsoy, çiçek verecekleri yönündeki haberleri ise yalanladı.

        8

        Özsoy, şunları söylemişti:

        "Fikret Orman sözde yaptıklarını eyleme de geçirmeli. Geçmişe sünger çekilecekse, temiz sayfa açıklacaksa, cam iki taraftan temizlenir. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Küfürler edilirken durdurmak yerine tasdik etmek kabul edici değil."

        9

        "Ali başkan niye Şenol Güneş'e çiçek versin? Bu külliyen yalandır. Ağırlamak başka bir şeydir, ağırlayacağız. Büyük Fenerbahçe taraftarı küfür etmeyecektir. Geçen sene yapılanlara girmek istemiyorum, ben taraftardım. Kaleci Tolga'nın yaptıkları, Şenol hocanın yaptıkları kabul edilebilir değildi. Bunlar olmadığı sürece, bir şey olmayacağının garantisini veririm"

        10
        11
        12
        13
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ