Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler Fenerbahçe yorumu: "Dedenizi dinleyin Sayın Ali Koç" - Fenerbahçe Haberleri

        Semih Özsoy

        Mehmet Burhan Karaçam

        Erol Bilecik

        Sevil Zeynep Becan

        Şaban Erdikler

        Mustafa Tankut Turnaoğlu

        Fethi Pekin

        Metin Şen

        Turhan Şahin

        Mustafa Kemal Danabaş

        Acar Sertaç Komsuoğlu

        Simla Türker Bayazıt

        Ömer Okan

        Burak Çağlan Kızılhan

        Belgin Aral

        Alper Pirşen

        Ozan Korman Tarman

        Metin Sipahioğlu

        Selahattin Baki

        Muhittin İlker Dinçay

        Esra Nazlı Ercan

        ☆☆

        Yukarıda ismi yazılı olan 21 kişi, yedekler de dahil F.Bahçe yönetim kurulu üyeleri. Şimdi onlara sesleniyorum. Ya bu hafta içi başkan Ali Koç'un inadını kırıp bu takımın toparlanma formülü olan Türk teknik adam ve devre arası en az 3 çok kaliteli transfer yapılması konusunda ikna ediniz. Ya da istifa ediniz.

        REKLAM

        Çünkü bu takım, bu inat ile, bu yönetim anlayışı ile, bu Comolli ile bu futbol yönetimi beceriksizliği ile bu kadro yapılanması ile küme düşer. Siz de tarihe geçersiniz. Ben sizin yerinizde olsam, başkan inat etmeye devam ederse istifa ederdim.

        ☆☆

        Gelelim Ali Koç'a.. Anlattık.. Dinlemedi.. İnat etti. Çok sevgili Demiyın'ının kurduğu kadro bu işte. Akhisar daha iyi kadro. Ve daha iyi kadro sonucu aldı. Kulübesi daha kuvvetli idi ve oyuna girenler golü attı. Demiyın'ının kurduğu kadronun en iyi oyuncusu Hasan Ali idi..

        Sayın Başkan çok sevgili Demiyın'ını al holdinge koy. Ama Samandıra'dan gönder. Giresunspor eşleşmesinden sonraki konuşması dağlara taşlara olan idari müdürü holdingine al. Ama F.Bahçe'mizi ehil ellere bırak artık. Bu hafta hem idari direktörünü hem de teknik direktörünü yenile. Kalan 19 maçta en az 8 maç kazanmalı ki 38 puan yapsın bu takım ve düşme hattının üstüne çıksın. Bu kadro bu vasat kalecisi ile bitik orta sahası ile yetenek fakiri yeni transferleri ile 8 maç kazanamaz. Bu hafta Samandıra'yı ehil ellere teslim edin. Devre arasında da FFP'yi falan boşverip en az 3 çok iyi transfer yapın. Yoksa tarihe tersten geçeceksiniz. Bana inanmıyorsanız dedenize inanın. İyi adama iyi para vereceksin. Kötü adamın maliyeti daha yüksek olur demiş rahmetli Vehbi Koç. Comolli'den ve onun yaptığı yahniden bu kadar oluyor. Bu vasatlık sadece size değil; sadece kulübe değil holdinginize de geleceğinize de külfet doğurur.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ