Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler, Özsoy'un açıklamalarını değerlendirdi - Fenerbahçe Haberleri

        F.Bahçe Asbaşkanı Semih Özsoy TRT Spor'da Ajans Saati isimli programa konuk oldu. Tecrübeli bir yönetici olduğu için taraftarın tepkilerini göğsünde yumuşattı ve taraftarlara istedikleri cevabı verdi: Şu an alınan bir karar yok ama gerektiğinde en radikal kararları alırız..

        Ayrıca laf arasında Samandıra'da gerekli rot-balans ayarının yapıldığını da ima etti.

        En çarpıcı ve beğendiğim cümlesi ise "Biz bir şeye inandık ve karar verdik diye sonuna kadar inat eder gibi devam etmeyiz." Açıkçası kompleks yapmayız dedi ve Marco Fabian transferinden vazgeçilmesini örnek verdi.

        Bu bölüm benim için önemliydi çünkü Ali Koç'un da dediği gibi F.Bahçe'de transfer Ali Koç-Semih Özsoy ve Damien Comolli üçlüsü ile yapılıyor. Dolayısıyla bu üçlünün kararı futbol yönetimini belirliyor. Özsoy'un söylediklerinden de memnuniyet duyduğum kısım "kompleks yapmayız, hatada ısrar etmeyiz" cümlesiydi. Genel söylemlere ve mesajlara baktığımda ise anladığım Cocu'nun kredisinin kalmamış olduğu gerçeği. Aykut Kocaman'a çiçek atıldı ama Ersun Yanal da o çiçeklerden birini aldı.

        REKLAM

        Öte yandan Volkan Demirel konusunda Damien Comolli'nin taca çıkarılması ise bir başka net gerçekti. Harun ile ilgili soruya Semih Bey, "Sezona başlarken kadronun yeterli olacağını düşündük. Kaleci transferi sonradan gündeme geldi" yanıtını verdi.

        Oysa Damien Comolli "Volkan Demirel ile sözleşme yenilemeden önce kendisini 2. kaleci olarak düşüneceğimizi söylemiştik" demişti. Elbette Semih Özsoy'un açıklaması doğru. Zaten Ali Bey'in de Semih Bey'in de en anlam veremediğim tavırları, Comolli'ye laf gelmesin diye bu Fransız'ın her hatasını örtbas etme gayretleri. 1.5 sezonda 100 futbolcu izlediğini söyleyen sportif direktör, kalecinin yeterli olacağını düşünmüş. Harun'un son dakikada alınmasından da belli ki Semih Bey'in açıklamaları doğru. Tekrara düşmek istemiyorum. Semih Özsoy'u performansını beğendim. Verdiği mesajlar yeterli ve doğru ifade edilmiş haldeydi. Ali Koç'a ve yönetimine güvenim sürüyor.

        Keşke şu "kompleks yapmayız" fikriyatlarını ve dürüstlüklerini "Takımın kalitesi düştü. Aldığımızdakinden bile geriye gitti" cümlesinde de görebilsek...

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ