Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serel Yereli'den Mustafa Sandal'la aşk yaşadığı iddialarına yanıt - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Mustafa Sandal, geride bıraktığımız günlerde çocuklarıyla birlikte Londra’ya gitmiş ve burada geçirdikleri keyifli vakitlere dair paylaşımlarda bulunmuşlardı.

        2

        Ancak Sandal’ın yaptığı sosyal medya paylaşımı bir anda magazin gündemine bomba gibi düştü…

        3

        Şarkıcı Mustafa Sandal İngiltere ziyareti sırasında meslektaşı Serel Yereli ile bir araya gelmiş ve kısa süre sohbet etme imkanı bulmuştu. Ne olduysa ikilinin başbaşa çekilmiş selfielerini paylaşmalarının ardından oldu.

        4

        Son zamanlarda adı Ceren Hindistan ve Irmak Ünal ile anılan Sandal’ın kısa Londra ziyaretinde şarkıcı Serel Yereli ile yakınlaştığı iddia edildi.

        5

        SANDAL’DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

        Mustafa Sandal, hakkında çıkan haberin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, yapılan haberlerin kendisine haksızlık olduğunu ve kasıtlı olduğunu söyledi.

        6

        Sandal tepkisini: “Serel ve benle ilgili dedikodu yapanlar… Benim yanımda orada iki evladım vardı. Gencecik bir müzisyenle 1 saat müzik konuştuk. Bu mu kafa karıştırdı diye başlık atılacak durum? 1 saat boyunca müzik ve prodüksiyon konuşmamızın, benim özel hayatımla ne ilgisi var?

        7

        Tıpkı Alper Erözer, Tuğçe Kandemir ve Cem Yenel'e olduğu gibi çok yetenekli bulduğum genç kardeşimiz Serel'e de manevi desteğimi esirgemeyeceğim. İşini düzgün yapan magazinci kardeşlerimi tenzih ederek söylüyorum; meslektaşlarımla polemik çıkararak size malzeme vermek yerine, onlara destek verdiğim için kusura bakmayın.

        8

        Sevenlerim de üzülmesin artık, biz iyi düşünelim ve iyi bakalım; “Nasılsa günahı bulur ya insanı! Gerisi detay olur…” sözleriyle gösterdi.

        9

        BİR TEPKİ DE SEREL YERELİ’DEN…

        Şarkıcı Serel Yereli de Londra’da gerçekleşen buluşma sonrasında çıkan haberler üzerine tepkisini “Fotoğraf da mı koymayalım” şeklinde gösterdi.