Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seren Serengil gözyaşlarına boğuldu! "Yaza sağ çıkamayabilirim" demişti - Magazin haberleri
        1

        Sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşadığını duyurdu.

        Instagram hesabından açıklama yapan Serengil, "Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin, sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi. 46 kiloya düştüm" ifadelerini kullandı.

        2

        GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

        Dün sunucusu olduğu programda ameliyat olmak için şehir dışına çıkacağını ifade eden Seren Serengil, "Seyahat etmek zorunda olduğum için bugün yayından erken ayrılacağım" şeklinde konuştu.

        3

        Gözyaşlarına hakim olamayan 49 yaşındaki Serengil, uçağı kaçırmayı göze alarak köpeklerini görmek için eve gideceğini de sözlerine ekledi.

        4

        "ANNEM ÜZÜLMESİN DİYE BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞTIM"

        Seren Serengil, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

        Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en çok ihtiyacı olan şey buymuş... Ben maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin, sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi.

        5

        "AMELİYAT OLMAZSAM YAZA ÇIKAMAZMIŞIM"

        46 kiloya düştüm ve vermeye devam ediyorum. Geri dönüşüm ameliyatına vücut hazır mı, şu aşamada kaldırır mı vücut? Bunun kararı için salı günü tekrar tetkiklerim yapılacak.

        Bazen aylarca yoğun bakımda kalabiliyormuşuz. Tehlikeli ve zor bir süreç ama öte yandan da olmasam yaza çıkmazmışım. Dualarınızla yine bunu da atlatacağım. İyiyim. Dinleniyorum, serum takılıyor. İyi olacağım İnşallah...

        6

        2016 YILINDA MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLDU

        2016 yılında mide küçültme ameliyatı olan Serengil, o dönem hızla kilo vermeye başlamış hatta 3,5 ayda 25 kilo vermişti. Seren Serengil’e doktorları ‘geri dönüşüm ameliyatı’ olması gerektiğini söyledi.

        Bu operasyonda bağırsağın ‘gastrik bypass ameliyatı’ ile devre dışı bırakılan bölümü yeniden aktif hale getiriliyor.

        7

        Seren Serengil, sunuculuğunu üstlendiği “Söylemezsem Olmaz” programında ameliyatını gerçekleştiren doktorlarla konuştu.

        8

        DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

        Gastrik baypas ameliyatını yapan Opr. Dr. Ersin Aksu, Serengil’e yaşadığı sorunların normal olduğunu şu sözlerle söyledi:

        Ameliyat sonrası bazı hastalarda ‘Dumping Sendromu’ dediğimiz durum gelişebiliyor. Yiyeceklerin mideden bağırsağa hızlı geçişi sonucu hasta ağrı, kusma gibi birtakım şikayetler yaşayabiliyor. Siz de sabahları böyle bir şey yaşıyorsunuz. Bu, ameliyatın doğasında var. Ama geçici bir süre yaşanıyor.

        8 ayı atlattık. Zaten kilo hedefimiz 45.5-46 bandındaydı. Size haftanın 2-3 günü hastanede serum ve vitamin takviyesi yapacağız. Geri dönüşüm ameliyatı zor ama ağır bir ameliyat değil. 2-3 ay daha sabrederseniz düzelecek. Tempolu çalışıyorsunuz, yaşadığınız sorunlarda bu da etkin tabii.

        9

        Seren Serengil

        13

        Seren Serengil

        14

        Seren Serengil

        15

        Seren Serengil

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ