Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya'dan yeni tatil pozları - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz haftalarda işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan dönen Serenay Sarıkaya, bir arkadaşıyla birlikte yeniden tatile çıktı.

        2

        Yazın son günlerinin tadını çıkaran Sarıkaya, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, siyah renkli üzeri yazılı olan bikinisi, pembe bandanası ve güneş gözlüğü ile objektif karşısına geçti.

        3

        1 Temmuz'da 30 yaşına basan Serenay Sarıkaya, tatil pozlarını, "Çek kardeşim... Elini ver bana... Gel kardeşim... Neşe getirdim sana... Al kardeşim... Ye, iç, gül, oyna..." notuyla Instagram'dan paylaştı. Sarıkaya'nın gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        4

        "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM"

        Umut Evirgen, sevgilisinin doğum gününü bu paylaşımla kutlamıştı. Sarıkaya ile çekilen fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşan Evirgen, gönderisine "Doğum günün kutlu olsun bir tanem..."notunu düşmüştü.

        5

        "İLİŞKİLERİMDE DUYGUSALIM"

        Öte yandan daha önce kalbinin boş olduğunu ifade eden oyuncu, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna yanıt vermişti. Sarıkaya, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim." demişti.

        6

        "HAYATIMA BİRİNİN GİRMESİNE HAZIR DEĞİLİM" DEMİŞTİ

        "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum." ifadelerini kullanan oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ