Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Sergio Conceiçao'dan Aboubakar'a sert tepki - Futbol Haberleri

        Beşiktaş'ın deplasmanda Porto'yu 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Portekiz ekibinin golcüsü Aboubakar'ın siyah-beyazlı kulübün soyunma odasındaki görüntüleri konuşulmaya devam ediyor.

        Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen ve cezasından dolayı Porto formasıyla eski takımına karşı sahada yer alamayan Aboubakar, Beşiktaş'a 3-1 kaybettikleri maçın ardından eski takım arkadaşlarını ziyaret etmişti. Ryan Babel ile şakalaşan Aboubakar'ın videosu sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Mutlu bir tavır sergileyen Aboubakar'a Porto taraftarları büyük tepki gösterdi.

        Goal'ün haberine göre; Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao da konuyla ilgili olarak sessizliğini bozdu.

        REKLAM

        "KAYBETTİĞİMDE ÇOCUKLARIMA KARŞI BİLE GÜLEMİYORUM"

        Ligde Rio Ave ile karşılaşacak olan Porto'da maç öncesi basın toplantısında konuşan teknik adam Sergio Conceiçao, Aboubakar'ın yaptığı davranışı eleştirerek, ''Aboubakar'ın yaptığını doğru bulmuyorum. Ben kaybettiğimde eve gidip çocuklarıma karşı bile gülemiyorum. Aboubakar'ın o görüntüleri tabii ki hoşuma gitmedi'' dedi.

        Aboubakar'ın iyi bir futbolcu olduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı, ''Aboubakar çok iyi bir oyuncu. Rakamlara baktığımızda da zaten bunu görüyoruz. Yaptığı davranışı masum olarak görmemiz gerekiyor. Yapacak bir şeyimiz yok'' ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ