Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sevilla Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sevilla Fenerbahçe maçı şifreli mi? Sevilla FB maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte FB muhtemel ilk 11 - Fenerbahçe Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, son 16 turu ilk maçında deplasmanda köklü İspanyol ekibi Sevilla ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Lig, kupa ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden sarı lacivertliler, İspanya'da avantajı eline geçirmek istiyor. İşte, şimdiden merakla beklenen Sevilla Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm bilgiler...

        2

        SEVILLA FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

        UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Sevilla ile bu akşam saat 23:00'de karşı karşıya gelecek.

        Mücadele dijital medya platformu Exxen'den yayınlanacak.

        3

        RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

        İki takım arasındaki son 16 turu rövanş maçı ise 16 Mart'ta Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20:45'de oynanacak.

        4

        FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

        Altay; Osayi, Samet, Szalai, Ferdi Kadıoğlu; Arao, Crespo, Arda Güler, Rossi; King, Valencia

        5

        FENERBAHÇE'NİN OLASI ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİBİ BELLİ OLDU MU?

        Temsilcimizin Sevilla'yı elemesi halindeki rakibi belli değil. Sarı lacivertliler, Sevilla'yı elerse bir sonraki kura çekiminde hem çeyrek final hem de yarı finaldeki muhtemel rakibi açıklanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ