Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı'dan Cadılar Bayramı eleştirilere yanıt - Magazin haberleri
        1

        Türkiye, İzmir'den gelen acı haberlere yas tutarken Şeyma Subaşı'nın pandemiye rağmen 'Cadılar Bayramı' partisine katılması tepki topladı.

        2

        Subaşı'nın sık sık partiden görüntüler yayınlaması eleştirildi.

        Subaşı kendisini gelen tepkilerden sonra açıklama yaptı. "Duygularımın ölçülmeye kalkılması üzücü diyen Subaşı sözlerine şöyle sürdürdü:

        3

        Böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum.

        4

        Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum.

        5

        Umarım herkes içindeki kini ve nefreti beslemek yerine sevgiyi yüceltir. Güzel ülkem ve insanları en yakın zamanda yaralarını sarar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ