Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Shakira ile Gerard Pique arasındaki aşk, buzdolabında bulunan yenmiş 'reçel' sayesinde bitti - Futbol Haberleri
        1

        Ünlü çiftin, ayrılmasının ardından ortaya çıkan detaylar her şeyi anlatıyor.

        2

        Goal'de yer alan habere göre; Gerard Pique'nin eski sevgilisi Shakira'yı aldattığı iddiası, Shakira'nın buzdolabından olan bir reçel sayesinde ortaya çıktı.

        3

        Çünkü, reçel yemeyi sevmeyen Pique'nin evde olduğu sırada buzdolabında yenmiş reçel bulan Shakira, bu durumdan şüphelendi.

        4

        45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı ve 35 yaşındaki Barcelona ikonu, iki oğlunun olduğu 11 yıllık bir ilişkinin ardından geçen yaz ayrıldılar ve bu ilişki dostane bir şekilde sona ermedi.

        5

        Shakira'nın yeni albümü Te Felicito için yapılan klipte buzdolabının açılmasıyla, ünlü çiftin ayrılma biçimleri hakkında şimdi daha fazla ayrıntı veriliyor.

        6

        Shakira'nın seyahatten eve döndükten sonra buzdolabında boş bir reçel kavanozu bulmasının ardından ShowNews Today, ne Pique'nin ne de çocuklarının reçel yemediğini söylüyor.

        7

        Bir araya getirilen bu ayrıntılar, Pique'nin yeni sevgilisi Clara Chia'nın ünlü çiftin ayrılmasından önce aile evlerine girdiğini gösteriyor.

        8

        23 yaşındaki Clara ile ilişkisi olan eski stoperin, Shakira'yı aldattığına dair ihtimaller de fazlasıyla güçleniyor.

        9

        Marca'ya göre milyonlarca kez dinlenen ve kendisine büyük miktarda para kazandıran parçada Shakira şöyle söylüyor: