Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Shanina Shaik'in Kadınlar Günü paylaşımı olay oldu - Magazin haberleri
        1

        Shanina Shaik, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Avustralyalı model, yine o paylaşımlardan biri nedeniyle eleştirilerin hedefine oturdu.

        2

        28 yaşındaki manken, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı paylaşım nedeniyle takipçileri tarafından çok sayıda eleştiri aldı.

        3

        Shanina Shaik, "İşte güçlü kadın" etiketiyle çıplak bir fotoğrafını yayınladı. Takipçileri, ünlü modelin bu yaptığının çok yanlış olduğunu ve kadınları küçük düşürdüğünü belirten yorumlarda bulundu.

        4

        Bazı takipçileri ise "Shanina Shaik'in bu yaptığının kadınları cinsel obje olarak göstermekten başka bir şeye yaramadığı" görüşünü savundu.

        5

        Bir takipçisi, dünyaca ünlü modele, "Böyle yaparak hangi mesajı vermeye çalışıyorsun? Görünüşe bakılırsa sadece güzelliğine odaklanmışsın, beynine ya da aklına değil. Bu fotoğraf erkekleri, kadınları cinsel obje görme konusunda cesaretlendirmez mi ve şehvet duymaya itmez mi?" şeklinde yorumda bulundu.

        6

        Shanina Shaik, hakkında yapılan eleştirilere, "Bu, kadın vücudunun en sade güzelliğini yansıtan bir kare" diyerek cevap vermeye çalıştı.