Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sharon Stone: Erkekler ve kadınlar aynı noktada değil - Magazin haberleri
        1

        Altın Küre ödüllü Sharon Stone, bir dönem kendisini sosyal medya uygulamalarına kaptırdığını söyleyerek flörtleşmekten bıktığını ve yalnız olmaktan memnun olduğunu belirtti.

        2

        Mirror'ın haberine göre; Stone, ilişkilerle ilgili düşüncelerini dile getirerek şunları söyledi:

        Samimiyetsiz ve zamanıma değmeyecek insanlar buluyorum. Yalnızken, çocuklarımla ve arkadaşlarımla vakit geçirirken daha çok eğleniyorum.

        3

        "BİR BAŞKA ÇOCUĞA İHTİYACIM YOK"

        62 yaşındaki Amerikalı aktris, "Bir başka çocuğa ihtiyacım yok. Samimiyetsizlik ve saçmalık istemiyorum, oyun oynamak istemiyorum. Erkeklerin kadınlarla aynı noktada olduğunu düşünmüyorum" dedi.

        4

        "ERKEKLER VE KADINLAR FARKLI NOKTALARDA"

        Sharon Stone, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        Gerçekten çok iyi erkek arkadaşlarım var ama bir ilişkide duygusal olgunluk söz konusu olduğunda erkek ve kadınların görünüşte farklı noktalarda olduğunu hissediyorum.

        5

        Daha önce çöpçatanlık uygulamaları ile tanıştığını açıklayan Sharon Stone, kendisinin gerçek olmadığını düşünen kişilerin şikayeti nedeniyle platformdan atıldığını söylemişti.

        6

        Öte yandan 1992 yapımı Temel İçgüdü filminde canlandırdığı karakter ile bir döneme damgasını vuran Stone, kırk yıllık kariyeri boyunca beyazperdede başrol oyuncuları arasında iki kez Oscar kazanan Robert De Niro'nun 'en iyi öpüşen' aktör olduğunu söylemişti.