Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Show TV oyuncu ve sunucularının Instagram paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        SHOW TV, eğlenceli programları, sevilen dizileri ve yarışmalarıyla magazin gündemini oluşturmaya devam ediyor. SHOW TV'de Çukur, Aşk Ağlatır ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerinin yanı sıra Güldür Güldür Show ve Kuaförüm Sensin gibi başarılı programlar ekrana geliyor. Diziler ve programlarda başarılı performanslarıyla çok konuşulan oyuncular, sosyal medyada hayranları ve sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor.

        2

        Ekranların fenomen dizisi Çukur'da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Cihangir Ceyhan, Aşk Ağlatır'da Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, Güldür Güldür Show'da Ali Sunal, Doğa Rutkay ve Evrim Akın, sunuculardan ise Zahide Yetiş, Ebru Akel, Gözde Kansu ve Özge Ulusoy yaptıkları paylaşımlarla magazin gündemini oluşturuyor.

        Sizler için Show TV oyuncuları ve sunucularının Instagram paylaşımlarını derledik. İşte ünlü oyuncular ve sunucuların sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar...

        3

        ARAS BULUT İYNEMLİ

        34

        EBRU AKEL

        Günaydın. Hafta sonuna geldik bile. Güzel, verimli bir hafta olmuştur umarım. Hayırlı cumalar. Sevgiler herkese. Biz hazırız, hadi ekran başına!

        35

        GÖZDE KANSU

        Mm neler olmuştu dün? Bugün, az sonra... #kuaförümsensin

        36

        ÖZGE ULUSOY

        Ah kalbim...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ