Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sicilya'dan etkilenen Ferdi Romeo her gün damat gibi giyiniyor!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kocaeli'nin Gölcük'te yaşayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler biriminde çalışan Ferdi Katırcı, 1999 yılında ticari gemilerde çalıştığı dönemde İtalya'ya gitti.

        DHA'nın haberine göre Ferdi Katırcı, Sicilya’da takım elbise giyip şık bir şekilde dolaşan insanları görünce özenip Türkiye'ye döndüğünde takım elbiseyle dolaşmaya başladı.

        "ÇEVREMDEKİ İNSANLAR ALIŞTI"

        Birbirinden renkli şık takım elbiselerle dikkat çeken, ‘Ferdi Romeo’ olarak tanınan Katırcı, her gün damat gibi giyinmesine rağmen bir türlü kısmetini bulamadı.

        REKLAM

        İlk zamanlar tepki aldığını ifade eden Katırcı, "Genelde şık giyiniyorum. İlk zamanlar çok iyi tepkiler almıyordum. 'Hiç alışık değiliz, nasıl giyiniyorsun' diyorlardı. Artık çevremdeki insanlar alıştılar. Genelde takım elbise giyiyorum. Arada bir de spor giyiniyorum" dedi.

        EVLENMEK İSTİYOR

        36 takım elbisesi, 10 civarında da ayakkabısının olduğunu belirten Katırcı, "Hiç evlenmedim. Biraz seçicilik oldu. Beni beğeneni ben beğenmedim. Benim beğendiğim beni beğenmedi. Nasip olmadı. Evlenmek istiyorum. Yağmurlu havalarda takım elbise giymiyorum. Işıltılı ve şatafatlı kıyafetleri seviyorum. Takı için özel bir marka tercihim yok. O anki maddiyat durumuma göre alışveriş yapıyorum. Takıları da seviyorum. Her elbisede farklı takılar takıyorum. Siyah, beyaz ve kırmızı renkleri tercih ediyorum. Bakımlı olduğumdan dolayı da lakabım 'Romeo'. Türk sanat ve halk müziği korolarındayım müzikle ilgileniyorum" diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ