Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler GÜNCEL SİGARA FİYATLARI 24 Nisan 2022 | Sigaraya zam-indirim yapıldı mı? En ucuz ve en pahalı güncel sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Sigara fiyatlarına Ocak ayında uygulanan çifte zam sonrası Mart ayında 2 TL daha zam gelmişti. Böylelikle 2022 yılında sigaraya toplamda 6 TL zam yapılmış oldu. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın sigara zammı açıklamasının ardından "Sigara fiyatlarına zam gelecek mi?" sorusu tütün kullanıcıları tarafından yanıtını arıyor. İşte 24 Nisan 2022 güncel sigara fiyatları...

        2

        SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ, GELECEK Mİ?

        Sigara fiyatlarına Ocak ayında çifte zam uygulanmıştı. Ardından geçtiğimiz ay 14-15 Mart tarihlerinde 2 TL daha zam gelmişti. Buna göre 2022 yılında sigara fiyatlarına toplam 6 TL zam uygulandı.

        Mart ayında uygulanan zamdan sonra Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yapığı payaşımda "Alkol ve sigarada yeni zamlara hazır mıyız?" paylaşımında bulundu.

        3

        Açıklamaların ardından sigara fiyatlarına 1,5 - 2 lira zam gelebileceği iddiaları sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Sigara zammının yapılıp yapılmayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Resmi bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer alacak.

        4

        ZAM SONRASI SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

        Mart ayında yapılan son sigara zammının ardından yeni bir zam henüz gelmedi. Mart ayında gelen zamdan sonra en ucuz sigara 23.50 lira olurken en pahalı sigara ise 40 lira oldu.

        5

        24 NİSAN 2022 ZAMLI SİGARA FİYATLARI

        21,50 TL olan sigara 23,50 TL

        22 TL olan sigara 24 TL

        23 TL olan sigara 25 TL

        24 TL olan sigara 26 TL

        25 TL olan sigara 27 TL

        25,50 TL olan sigara 27,50 TL oldu.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ