Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Sigaraya yeni zam yolda mı? 26 Nisan 2022 güncel zamlı sigara fiyatları listesi: Sigaraya zam var mı, geldi mi, gelecek mi? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Sigaraya yeni zammın gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Ocak ve Mart aylarında sigaraya toplam 6 TL zam gelmişti. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yeni bir sigara zammı ile ilgili açıklama yapmasının ardından sigara zammı son dakika açıklamaları araştırılıyor. Peki, Sigara zammı geldi mi? İşte 26 Nisan güncel zamlı sigara fiyatları...

        2

        SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ, GELECEK Mİ?

        Sigara fiyatlarına Ocak ayında çifte zam uygulanmıştı. Ardından geçtiğimiz ay 14-15 Mart tarihlerinde 2 TL daha zam gelmişti. Buna göre 2022 yılında sigara fiyatlarına toplam 6 TL zam uygulandı. Mart ayında uygulanan zamdan sonra Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yapığı payaşımda "Alkol ve sigarada yeni zamlara hazır mıyız?" paylaşımında bulundu.

        Açıklamaların ardından sigara fiyatlarına 1,5 - 2 lira zam gelebileceği iddiaları sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Sigara zammının yapılıp yapılmayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Resmi bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer alacak.

        3

        ZAMDAN SONRA SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

        Mart ayında yapılan son sigara zammının ardından yeni bir zam henüz gelmedi. Mart ayında gelen zamdan sonra en ucuz sigara 23.50 lira olurken en pahalı sigara ise 40 lira oldu.