Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sigaraya zam var mı? 2023 yılbaşında sigaraya zam gelecek mi, ne zaman, ne kadar ve yüzde kaç zam gelir?
        1

        Sigara zammı konusunda yaşanan son dakika gelişmeleri birçok kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Sosyal medya üzerinden çıkan sigara zammı iddiaları arasında yapılacak zammın 10 lirayı bulması beklendiği yer aldı. Peki, "Sigaraya zam geldi mi, ne zaman gelecek?" İşte konuya ilişkin merak edilen soruların yanıtı...

        2

        SİGARAYA ZAM MI GELECEK?

        Sigara fiyatlarına zam gelmesiyle ilgili sosyal medyada konuşulan iddialar dışında herhangi resmi bir açıklama gelmedi. Zam ile ilgili bir açıklama gelmedi. Olası resmi bir açıklamayı sşzlerle paylaşacağız.

        3

        Başta da belirtildiği gibi sigara zammı konusu, sosyal medyada yer alan iddiaların ardından gündeme geldi. Konuya ilişkin Özgür Aybaş ve Erol Dündar'dan resmi bir açıklama gelmedi.

        4

        EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

        Son sigara zammının ardından Japan Tobacco International (JTI) grubunda en düşük sigara fiyatı 27,5 TL'den 29,5 TL'ye yükselirken, en yüksek sigara fiyatı 48 TL'yi gördü.

        5

        İddilar gerçekleşir ve 10 lira zam gelirse en yüksek sigara fiyatı 58 liraya yükselmiş olacak.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ