Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sihirbazlık sırlarını açığa çıkardı
        1

        "Magic Secrets Revealed" adlı YouTube hesabından sihirbazlık sırlarını açığa çıkaran bir adam, dünyaca meşhur bir sihirbazlık numarasının arkasında yatan gerçeği ifşa etti.

        2

        Maskeli sihirbaz yeni gösterisinde asistanının karın bölgesini yok ederek kadını ikiye ayırmış süsü verdi.

        3
        61

        Böylelikle kalem karttan geçmiş gibi sabit durabiliyor.

        62

        Gösterinin en önemli kısmı ise kalemi karta batırmadan önce avuç içindeki kalem ucunu saklamayı başarmak.

        63

        LASTİK İLE YAPTIĞI GÖSTERİSİNİ AÇIKLADI

        Ünlü illüzyonist David Copperfield bir televizyon programında lastik ile yaptığı gösterinin hilesini açıkladı.

        136
        137

        1983'te David Copperfield, Özgürlük Heykeli'ni tamamen yok etti. Hile çok basit bir şekilde açıklanabilir. Heykel büyük bir kumaş parçasıyla örtülmüş veya izleyicinin önüne koyulan büyük bir ekranla örtülmüştü. Anıtı aydınlatması dışında anıtın tüm aydınlatması kapandı. Bu basit hazırlık içi boşluk yanılsamasını yarattı ve ışık seti izleyiciyi kör etti. Anıt açığa çıktıktan sonra insanlar görüşlerini göremediler çünkü görüşleri geçici olarak spot ışıklarıyla bulanık kalmıştı.

        138

        Sihirbaz, izleyiciden birine rastgele bir karta imza atmasını ister. Ardından 4 parçaya böler ve imzalanmış kartı seyircilerin önünde sihirli bir şekilde eski haline getirir. Sırrı oldukça basit: illüzyonist cebinde katlanmış bir karta sahip ve imzalanmış kartı onunla değiştiriyor. Gizli kart yırtılır ve imzalanmış kart mükemmel güvenlidir.

        139

        Sadece nasıl durması gerektiğini biliyor.

        140

        İzleyiciler tarafından kuşatıldığında büyük bir kamyon nasıl yok edilir? Kolay! Yapmanız gereken tek şey kamyonun üzerinde özel bir örtü örtmek. Perdeleri çıkardığınızda, kamyon artık yok. Şimdi neden bu numaranın yalnızca TV'de görülebileceğini anlıyorsunuz.

        141

        Sırrını bildiğinde 1 doları 100 dolara çevirmek o kadar kolaydır. Bir sihirbaz 1 doları özel bir şekilde katlar ve parmaklarının arkasına gizler. Ardından kimsenin görmediği şekilde 100 doları dikkatlice yer değiştirir.

        142

        Kılıcını yutmayı öğrenmek yıllar sürebilir, çünkü son derece tehlikeli bir uygulama. Hile birçok fiziksel ve psikolojik hazırlık gerektirir. İllüzyonist kafasını boğazını ve karnını düz bir çizgi haline getirir ve kılıçtan zarar görmeyecek şekilde konumlandırır.

        143

        'Suyu buz yapma' numarası için bir cam bardak ve bir kapalı bardağa ihtiyacınız var.

        144

        Cam bardaktaki suyu kapalı bardağa boşaltın.