Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'in Gökçebağ beldesi Koçpınar Mahallesine dadanan yaban domuzları, bazı fıstık bahçelerinde meyveleri yiyip ağaçları kırdı.

        Koçpınar Mahallesi Muhtarı Seyfettin Demir, son bir hafta içinde fıstık bahçelerine saldıran yabani domuzların yeni yeni ürün vermeye başlayan fıstık ağaçlarındaki meyveleri yemekle kalmayıp aynı zamanda ağaçları dallarından kırdığını söyledi. Demir, "Yaklaşık iki gün önce birkaç fıstık bağında 35 ağacın dalları kırılmış. Sürüler halinde saldıran domuzlara karşı ne yapacağımızı bilmiyoruz" dedi.

        Demir, güvenlik nedeniyle yaban domuzu avına da çıkamadıklarını aktardı. Domuzlar, geçen haftalarda da merkeze bağlı Çağbaşı köyündeki fıstık bahçelerindeki ağaçlara zarar vermişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler