Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 3 milyon 200 bin lira tutarında 10 adet tarım ve hayvancılık projesinin kabul edildiğini açıkladı.

        GAP İdaresi Başkanlığı 2019 yılı Tarımsal Üretimin Desteklenmesi Programı kapsamında Tarım ve Orman İl Müdürlüğü organizasyonunda il ve ilçe müdürlükleri tarafından hazırlanan 3 milyon 270 bin lira tutarındaki toplam 10 proje kabul edildi. 2019 yılında GAP İdaresi Başkanlığına 28 proje sunduklarını belirten Vali Atik, “GAP İdaresi, Tarımsal Üretimin Desteklenmesi Programı kapsamında sunduğumuz projelerden 10 tanesini kabul etti. Ayrıca Şirvan ilçemize ait 2 milyon 700 bin lira değerinde 4 adet tarımsal entegre projeleri de önümüzdeki ayda değerlendirilecektir Tarımsal projelerle sağlanan kaynaklar, etkin ve hassasiyetle kullanılacak, ilimiz istihdamına, tarım ve hayvancılık üretimimizin artmasına ve ürün desenimizin çeşitlendirilmesi ile birlikte çiftçi ve üreticilerimize önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler