Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt’te seyir halindeki traktör sürücüsü, önüne çıkan yılanı ezmemek için ani fren yaptı. Ani fren sonucu traktörde bulunan bir kişi yola savrularak yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Pervari ilçesine bağlı Gürzova mezrası yolunda meydana geldi. 56 AH 075 plakalı traktör sürücüsü Cahit Kaçmaz, önüne çıkan yılanı ezmemek için ani firen yaptı. Fren sonucu aniden duran traktörde bulunan Sinan Kaçmaz, dengesini kaybederek yola savruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı Kaçmaz, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pervari Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayağında kırık olduğu tespit edilen Kaçmaz, daha sonra Siirt Devlet Hastanesine sevk edildi.

        Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler