Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı'ya öpüşme amborgosu
        1

        Sinan Akçıl, Türkiye Beyazay Derneği’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği gecede konser verdi. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sahne öncesi muhabirlerle sohbet eden Akçıl, kendisiyle fotoğraf çektirdiği için çalıştığı otelden uzaklaştırma cezası alan hayranıyla ilgili soruya da yanıt verdi. Ünlü müzisyen, "Fotoğraf çektirmeyi seviyorum, hiç de rahatsız olmuyorum. Kimse karışmasın." dedi.

        2

        "BANA BÖYLE BİR ŞEYİ SORAMAZ"

        Sinan Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı’yla ilgili sorular üzerine, Kıratlı'nın yakında tiyatro sahnesine çıkacağını söyledi. Selen Görgüzel'in tiyatroda öpüşme sahnesi olduğunu, rol arkadaşı İrfan Kangı’nın onu öpmeden önce eşi Hamdi Alkan’dan izin aldığını hatırlatan muhabirler, Akçıl'a "Rol arkadaşı Burcu Hanım'la öpüşmek için sizden izin istese, verir misiniz?" diye sordu. Şarkıcı, "O bana böyle bir şey soramaz. Sorsa bile bu konuda bir ‘evet’im yok" ifadelerini kullandı.

        3

        O SAHNEDE NELER OLMUŞTU?

        "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununun gala gösterimi geçtiğimiz ay gerçekleşti. 3 kişilik komedi oyununda İrgan Kangı, Orçun Kaptan ve Selen Görgüzel Alkan sahne aldı.

        Boşanmak üzere olan bir çiftin hikayesini konu alan oyuna ilgi yoğundu. İrfan Kangı'nın "Ayhan" karakterine hayat verdiği oyunda Selen Görgüzel Alkan ise, "Ayhan"ın boşanmak üzere olduğu "Özlem" karakterini canlandırdı.

        4

        ÖPÜŞMEK İÇİN İZİN ALDI

        Oyunun ilerleyen dakikalarında ise bir öpüşme sahnesi gerçekleşti. Sahne öncesi Kangı, Hamdi Alkan'dan izin istedi.

        5

        "İLİŞKİMİZİ ETKİLEMESİN"

        İrfan Kangı, oyunu keserek eşi Selen Görgüzel'i izlemeye gelen yönetmen Hamdi Alkan'a dönerek, "Hamdi Ağabey şimdi Selen Hanım'ı öpeceğim ama sonra bu ilişkimizi etkilemesin öpebilir miyim? Benim eşim de burada, hanım beni eve almayacak." diyerek izlemeye gelenleri güldürdü.

        6

        "HAMDİ BEY'E İŞİMİ VE KARARLARIMI ÇOK SORMAM"

        Oyun sonrası, gazetecilerin "Hamdi Alkan'a senaryoyu gösterdiniz mi?" sorusu üzerine, Selen Görgüzel, "Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi kararlarımı çok sormam sadece paylaşırım." yanıtını verdi.

        Görgüzel, "Medeni bir yönetmen olan çok değerli eşimin sanata bakış açısı gayet destekleyici." ifadelerini kullandı.

        HAMDİ ALKAN KONUŞMAK İSTMEDİ

        Hamdi Alkan, oyun sonrası basın mensuplarının röportaj teklifini geri çevirdi.

        Konuşmak istemeyen Alkan, “Onların oyunu konuştular. Benim konuşacak bir şeyim yok. Güzel bir oyundu. Çok teşekkür ederim” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ