Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sinem Öztürk Uslu eşi Mustafa Uslu'nun yeni yaşını kutladı - Magazin haberleri
        1

        Son olarak 'Kiralık Aşk' dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Sinem Öztürk ile 2016 yılında dünyaevine girdiği Mustafa Uslu'nun ikiz bebekleri geçtiğimiz günlerde dünyaya gelmişti.

        2

        "YENİ YAŞINA KOCAMAN BİR AİLE OLARAK GİRİYORUZ"

        Sinem Öztürk, eşi Mustafa Uslu'nun yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı. Ünlü oyuncu, "3 sene önce bu fotoğrafı çektiğimiz gün söz verdik birbirimize, bir ömür beraber olacağız diye... İlk buluşmamız, başbaşa yediğimiz ilk yemekti... Her gün çoğalan sevgimizle sımsıkı sarıldık birbirimize ve iyi ki dedik. Şimdi oğullarımız da bizimle ve yeni yaşına kocaman bir aile olarak giriyoruz. İyi ki karınım, iyi ki seninim, iyi ki benimsin canım kocam. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Daha nice yıllara göz göze, kalp kalbe girelim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın... Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

        3

        "ALLAH SENİ BENİM VE EVLATLARIMIN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN"

        Mustafa Uslu ise, eşinin paylaşımına, "Bugün benim doğum günüm. Ah benim iki gözüm, kurban olduğum... Aslında doğduğum gün; senin benim elini tuttuğun, gözlerinde kaybolduğum, beni kalbine aldığın, nefesini nefesimde hissettiğim gündür. Allah seni benim ve evlatlarımın başından eksik etmesin. Allah herkese huzur, sağlık ve mutluluk versin. Canım karıcım, seni çok seviyorum. Diğer yarım..." sözleriyle yanıt verdi. Çiftin paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.