Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop'ta boğulma tehlikesi geçiren 11 yaşındaki çocuğu kurtarmak için denize giren yaşlı adam da boğulma tehlikesi geçirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Akliman sahilinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren O.E.D.'yi (11) fark eden Mehmet Yıldız (62), çocuğu kurtarmak üzere denize daldı. Dalgaların yoğun olması nedeniyle Mehmet Yıldız da boğulma tehlikesi geçirdi. Uzun süren mücadele sonrasında rip akıntısının sebep olduğu dalgalardan kurtulan 2 kişi güçlükle denizden çıkmayı başardı.

        Boğulmaktan son anda kurtulan Mehmet Yıldız ve O.E.D.'nin ilk müdahaleleri olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Şahıslar, 112 ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. O.E.D.'nin ve Mehmet Yıldız’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Olay yerine gelen Sinop Emniyet Müdürlüğü görevlileri denize giren vatandaşlara rip akıntısı dolayısıyla boğulma olaylarının yaşanabileceği belirterek uyarılarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler