Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde çalışan Ulusal Hava Kalite İzleme Ağı verilerine göre Boyabat hava kalitesi olarak hassas konuma geldi.

        Havaların soğuması ile yakılan soba, kalorifer bacalarından yayılan karbonmonoksit gazı ve çevresel etkenlerle birlikte Boyabat'ın hava kalitesi Ulusal Hava Kalite İzleme Ağı verilerinde hassas gruplar arasında yer aldı. Boyabat'ta etkinlik yapacaklar için, "Açık hava sporları, bisiklet sürmek,açık havada yürüyüş ve dışarıda piknik yapmak için iyi bir hava değil" ifadelerine yer verildi.

        Boyabat dışında izleme istasyonu bulunan Sinop ve Erfelek bölgelerinde ise hava kalitesinin iyi olduğu, birçok aktiviteye uygun bir hava kalitesine sahip olunduğu ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler