Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dün hayatını kaybeden 56 yaşındaki RTÜK Yayın Denetim ve Değerlendirme Müdürü Semra Tınaztepe, Sinop'un Gerze ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

        Televizyon dünyasının yöneticilerinden Semra Tınaztepe, yaklaşık 2 yıldır kanserle mücadele ediyordu. Tınaztepe, dün sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tüm çalışma arkadaşlarınca çok sevilen Tınaztepe'nin kaybı tüm medya camiasını derinden üzdü.

        Semra Tınaztepe’nin cenazesi bu sabah memleketi Sinop’un Gerze ilçesine getirildi. Cenaze, evinin önünde helallik alınmasının ardından toprağa verilmek üzere Eski Mezarlık’a götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Tınaztepe’nin cenazesi aile kabristanına defnedildi. Eşi Timur Tınaztepe, oğlu Engin Tınaztepe, aile dostları ve sevenleri Semra Tınaztepe’yi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Tınaztepe’nin çalışma arkadaşları ve kurumu da cenazeye çelenk gönderdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler