Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkeli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su’nun Gerze ilçesine atanması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

        Sinop İli Gerze İlçesine Gerze İlçe Jandarma Komutanı olarak tayini çıkan Üsteğmen Ali Su için düzenlenen veda yemeğine; İlçe Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, Türkeli Belediye Başkan Vekili Saime Demir, Türkeli Cumhuriyet Başsavcısı Enis Sadi Saka, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

        Türkeli Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Gerze ilçesine atanan Üsteğmen Ali Su’ya ve Ziraat Bankası Türkeli Şubesinde Yönetmen Yardımcısı olarak görev yapan eşi Mehtap Su’ya yeni görev yerlerinde başarılar temennisinde bulunarak, başarı belgesi takdim etti.

        İlçede 4 yıl görev yapan Türkeli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su’nun ardından boşalan makama Türkeli İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Filiz’in atandığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler