Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop’un Türkeli ilçesinde 11 Ağustos’ta yaşanan sel felaketi nedeniyle öğrencilerin motivasyonunu yükseltmek adına Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen etkinlikle, üç gün boyunca ilçe ve köylerdeki okullarda öğrenim gören öğrenciler, ata sporları ve geleneksel oyunlarla eğlendirildi.

        Öğrencilerin, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak aktiviteler kapsamında okçuluk, binicilik, mangala, çömlek, çubuk ve ok savaşları gibi geleneksel aktiviteler düzenlenerek öğrencilerin katılımı sağlandı. Öğrenciler hem gönüllerince eğlenendiler, hem de ata sporları ve geleneksel oyunlarını deneyimleme fırsatı buldular.

        Dünya Etnospor Konfederasyonu yetkilileri, sel bölgelerindeki öğrencilere motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliklerin Türkeli ilçesinden sonra, Ayancık, Şenpazar ve İnebolu ilçelerinde de devam edeceği, 20 gün boyunca sel bölgelerindeki öğrencilere motivasyon amacıyla etkinlikler düzenleneceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler