Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığına Mahmut Gür seçildi.

        Hükümet Konağındaki toplantı salonunda düzenlenen genel kurula, Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Geleri, Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu, kooperatif üyeleri ve esnaf katıldı.

        Faaliyet raporlarının okunmasının ardından tek liste ile gidilen seçimde Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığına Mahmut Gür seçildi.

        Gür, bugüne kadar sanayi sitesine sunduğu hizmetlerden dolayı Halil Geleri'ye teşekkür ederek, "Sitemiz çok daha güzel olacak. Sorunları biliyoruz, çözüm bulacağız. Sanayi sitemizin esnafı en güzel şeylere layık." dedi.

        Geleri ise Gür'ü tebrik ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

        Halil Geleri'ye hizmetlerinden, esnaf Cemal Özdemir'e de sanayi sitesine katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler