Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Terör örgütü PKK mensuplarının tahrip ettiği kentin yeniden imar ve ihyası için yürütülen çalışmalar, Şırnak Belediyesinin de desteğiyle tamamlanma aşamasına geldi.

        Kentin yeniden inşası için büyük mesafeler kat edilirken, kent merkezinde caddelerin 105 kilometre asfaltlama çalışması tamamlama aşamasına geldi. Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu’nun talimatlarıyla, şehir merkezinde başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının yüzde 99’u tamamlandı. Hendek ve çukur terörünün bitirilmesiyle birlikte yeniden inşa edilen Şırnak, tarihinde ilk defa sıcak asfaltla buluşturularak daha konforlu ve modern yollara kavuşturuldu.

        Bu kapsamda Şırnak merkezde büyük oranda asfalt çalışması tamamlanırken, daha önce genişletme ve zemin güçlendirme çalışmasının bitirildiği Yeni HastaneSanayi Kavşağında ikinci kat asfalt serimi yapıldı. Şehir merkezinin yüzü olan, Yeni HastaneSanayi Kavşağında başlayan ikinci kat asfalt serimi ile birlikte yol daha konforlu ve güzel bir görünüme kavuşurken, ekiplerimizce kavşakta süratle orta refüj ve kaldırım çalışması başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler