Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği ve Geleceğe Işık Saçan Şırnak Kadın Derneği merkez ve köyler deki çocuklara atkı bere eldiven ve kırtasiye paketleri hediye etti.

        ‘Işığımızla her alanda eğitime tam destek’ ve ‘Minik eller üşümesin’ sloganlarıyla okullardaki öğrencilere ulaşan Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan, amaçlarının özellikle kırsal alanda yaşayan çocuklara dokunmak olduğunu söyledi. Atan, “Onların tebessümlerine ortak olabilmek istiyoruz. Bu şiarla merkez okulları ve köyler de eğitim gören çocuklarımıza ulaşmayı hedef koyduk. Arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımızın gönüllerine bir nebze dokunmak onların masum gözlerinde ki ışıltıya sebep olabiliyorsak ne mutlu bize. Hedefimiz 15 bin öğrenciye ulaşmaktır. Bu anlamlı projeyi hayata geçirmemizde destek olan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı’na ve İyilikDerneği yetkililerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler