Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SağlıkSen, Eğitim BirSen ve MemurSen temsilcileri, AK Parti'den Şırnak'ın Cizre İlçe Belediye Başkan adayı olan Eşref Müjde'yi ziyaret etti.

        MemurSen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı, Sağlık Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabğatullah Anmal, Genç MemurSen İl Başkanı ve İdil İlçe Başkanı Mehmet Selim Tepe, Eğitim BirSen Cizre İlçe Başkanı İrfan Elgün, Eğitim BirSen Silopi İlçe Başkanı Bilal Aksoy ve MemurSen Konfederasyonu'na bağlı üyeler, AK Parti Cizre Belediye Başkan adayı Eşref Müjde’yi seçim irtibat bürosunda ziyaret etti.

        AK Parti Cizre Belediye Başkan adayı Eşref Müjde’ye desteklerini ileten MemurSen Şırnak Şube başkanı Abdullah Çatı, Türkiye’nin istikrarı yakalayabilmesi için önce yönetsel, ardından da ekonomik istikrarın sağlanmasının gerektiğini söyledi. Çatı, "Bu anlamda hem üyesine kamu görevlilerine hem ülkesine karşı hassasiyet taşıyan bir emek hareketiyiz. Bizim hassasiyetimiz, Cizre’mizde istikrarın yakalanması. Yönetsel istikrar olmadan huzur, belediyecilik hizmeti ve ekonomik istikrar olmaz. Yönetsel istikrar olmadan, ülkede yarına ilişkin tereddütler, kaygılar çoğalır, coğrafyada istikrar olmaz. Hassasiyetimiz, Cizre’mizde istikrarın daim olmasıdır. Hassasiyetimiz, Cizre’mizde yönetsel istikrarın huzuru beraberinde getirmesi, şehrimizin terör tuzağından çıkması, üretim ekonomisine geçmesi ve huzurun hakim olmasıdır. MemurSen olarak dün olduğu gibi bugün de yarında milli iradenin yanında olduk ve olacağız. Milletin camı ile esnafın kepengi ile kaldırım ve parke taşı ile sorunu olanları unutmadık ve unutmayacağız, unutmayacağız ki yarınlarımıza emin adımlarla yürüyelim" dedi.

        SağlıkSen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabğatullah Anmal ise MemurSen ailesinin mesele ümmet ve millet olunca tarafını milli iradeden yana açıklamaktan hiç bir zaman çekinmediğini söyledi. Anmal, "Bizler MemurSen ailesi olarak bu gün AK Parti Cizre Belediye Başkan adayı Eşref Müjde'ye desteklerimizi ifade etmek üzere kendilerini ziyaret ettik. MemurSen ailesi olarak kendilerine başarılar diliyoruz" diye konuştu.

        AK Parti Cizre Belediye Başkan adayı Eşref Müjde ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sendika temsilcilerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler