Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın İdil ilçesindeki tali ve bağlantı yolların tamamındaki trafik uyarıcı, ikaz ve bilgi levhalarında düzenleme yapıldı.

        İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ’ın talimatları doğrultusunda yolların daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanılması için asfaltlaması tamamlanan bölgelerdeki ikaz ve bilgi levhalarında düzenlemeler yapıldı. Belediye ekipleri, yayaların geçiş üstünlüğüne dikkat çekmek ve çizgilerin daha iyi görünebilmesi için termoplastik boyası kullandı. Belediye ekipleri, ayrıca kent genelinde kaybolan yol çizgileri, yaya geçitleri ile yıpranan trafik uyarı levhalarını da yeniliyor. Yol çizgisi çizme çalışmaları, kent genelinde asfaltı tamamlanan cadde, sokak ile yaya geçitlerinin yoğun olduğu yerlerde devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler