Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için Kürtçe mevlit okutuldu.

        Beytüşşebap'ta 15 Temmuz 2016'da hain darbe girişiminin engellenmesi için canlarını siper eden vatandaşlar için ülkenin dört bir yanında şehit mezarları ziyaret edilip dualar edildi. Beytüşşebap'ta da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu. Yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte dualar edildi.

        Burada açıklamalarda bulunan Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan, "15 Temmuz ile ilgili birçok etkinliğimiz var. Akşam saygı nöbetimiz olacak. Millet olarak darbelerden çok çektik. İnşallah bir daha yaşamayacağız. Hepimiz el ele omuz omuza belediye ve kaymakamlık olarak ortaklaşa bir yemek programımız var. Aynı zamanda Kürtçe ve Türkçe mevlit okutuldu, dualar edildi" dedi.

        İlçedeki şehit Jihat Durmuş kapalı spor salonunda düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanı Habip Aşan, Alay Komutanı Albay Tahsin Saruhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler