Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir dönem terörün kol gezdiği Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde devletin başarılı operasyonları sayesinde sağlanan huzur ortamı meyvelerini vermeye devam ediyor. 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı eteklerinde Türkiye Rafting Şampiyonası gerçekleştirilecek.

        Beytüşşebap ilçesinde bulunan 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı eteklerinde yıllar sonra ilk defa kapsamlı bir etkinlik düzenleniyor. İlçede bulunan Habur Çayında bu yıl yüzlerce sporcunun kıyasıya mücadele etmesi için çalışma başlatıldı. Önümüzdeki hafta Türkiye Rafting Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Beytüşşebap'ta çalışmalara hız verildi. Parkur ve alan çalışmalarını yapan ekipler, şampiyona için ön hazırlıklarını tamamladı. Kato Rafting ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Serdar Gükçe, misafirleri en güzel şekilde karşılayacaklarını söyledi. Gükçe, "Bu yıl biz güzel çalışmalara imza attık. Önümüzdeki hafta Türkiye Rafting Şampiyonası burada yapılacak. Dere yatağında çalışmalarımız 4 gündür sürüyor. Yüzlerce sporcumuzu ağırlayacak olmanın mutluluğunu yalıyoruz. Artık yayla kenti Beytüşşebap huzurla sporla anılacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler