Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)ŞIRNAK'ta, İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde Azerbaycan'ın Ermenistan'a yönelik sürdürdüğü operasyona kent merkezinde düzenlenen konvoyla destek mesajı verildi.

        İHH tarafından Türkiye genelinde Azerbaycan için başlatılan destek eylemi kapsamında Şırnak'ta Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla şehir merkezinde çok sayıda araç eşliğinde konvoy etkinliği yapıldı. Azerbaycan için düzenledikleri eyleme ilişkin açıklama yapan  İHH Şırnak Şube Başkanı Serdar Tatar, "Terör örgütü diye nitelendirdiğimiz Ermenistan'ın kardeş ülke can Azerbaycan dediğimiz ülkemizin sivil halkına yönelik yaptığı saldırılara ve Azerbaycan topraklarına yaptığı saldırıları kınamak için bugün Şırnak'ta araç konvoyu düzenledik. İHH öncülüğünde yapılan bu konvoya, katılan STK'lar ve duyarlı vatandaşlar tarafından katılım sağlandı. Gerekli mesajı verdiğimize inanıyorum. Şırnak Azerbaycan´ın yanındadır" dedi.DHA-Genel Türkiye-Şırnak / Merkez Sekvan KÜDEN

        2020-10-09 20:32:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler