Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emin BAL/BEYTÜŞŞEBAP(Şırnak),(DHA)ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışıyla evlerin damında biriken kar kütleleri aileler tarafından nöbetleşe yapılıyor. 

        Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından ilçe sakinlerinin kar temizleme mesaisi de başladı. 2 aydır etkili olan yağış nedeniyle birçok evin damında kar kütleleri oluştu. Damlarda biriken kar yığınlarını temizlemek için evde yaşayanlar temizlik işlemini nöbetleşerek yapıyor. Damlarda kar temizleyen ilçe sakinleri, bu uygulamaya alıştıklarını söyledi.

        İlçe merkezinde ise Beytüşşebap Belediyesi'nce mahalle ve sokakları kardan temizlerken, Beytüşşebap Kaymakamlığı bünyesindeki İlçe Özel İdare ekipleri köy yolarında aksama yaşanmaması için gece gündüz vardiyalı bir şekilde çalışıyor.

         DHA-Genel Türkiye-Şırnak / Beytüşşebap Emin BAL

        2021-02-21 13:36:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler