Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, kent merkezinde yürütülen imalatlar ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceleyerek, yürütülecek faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

        Belediye Başkanı Mehmet Yarka, birim müdürleri ve teknik ekiplerle ile Kent Meydanında trafiğin rahatlatılması ve estetik görünüme kavuşturulması kapsamında yapılacak orta ada tasarımını yerinde inceledi. Başkan Yarka, Müşülede yapılacak olan taş duvar imalatını, Cumhuriyet MahallesiTOKİ bağlantı yolunda devam eden yol yapım ve genişletme çalışmalarını, Şehrinuh OtelYaşam Park arasında yeni açılacak imar yollarını, Maden Afet Konutlarında yapılacak parke yol çalışması, Şırnak Şehirlerarası Otobüs Terminalinde devam eden çalışmaları inceleyerek, gelinen son aşamaya ilişkin bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler