Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak'ın Silopi İlçe Müftülüğünce, ailelere dini, psikolojik, manevi anlamda rehberlik edecek Aile Dini ve Rehberlik Birimi kurularak faaliyetlerine başladı.

        Aile Dini ve Rehberlik Birimi Koordinatörü İlçe Vaizi Mesut Aslan, Aile Dini ve Rehberlik Birimini faaliyetlerine başladığını belirtti. Aslan, "Toplumda saygın bir yeri olan din görevlileri din hizmetlerinin doğru ve etkin şekilde icra edilmesini sağlamanın yanı sıra vatandaşlarımızla yakın ilişki içinde olmaları sebebiyle, dini konularda danışmaya yönelik pek çok müracaat ile de karşı karşıya kalıyoruz. Bu danışma taleplerinin din ile ilgili olan kısmına bizzat cevap vermek, ayrıca gerekli olan durumlarda müracaat edeni sağlık, hukuk ve güvenlik birimleri gibi uygun kurumlara yönlendirmek amacıyla Silopi Müftülüğümüz bünyesinde Aile ve Dinî Rehberlik Büromuz ilçe halkımız için hizmete açılmıştır" dedi.

        Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Salı günü Koç İlkokulu Konferans salonunda düzenleyecekleri 'Geçmişten Günümüze Kadın Algısı' programına ilçe halkını davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler