Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın Cizre ile İdil ilçeleri arasında kurulan ve 2013 yılında hizmet vermeye başlayan Şerafettin Elçi Havalimanı, bu yılın ilk 2 ayında 44 bin yolcuya hizmet verirken, 725 civarında uçağın havalimanına iniş ve kalkışı gerçekleştirdiği öğrenildi.

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanının 2022 yılı Şubat ayında ait hava yolcu uçak, yolcu ve yük istettiklerini açıkladı. Edinilen bilgiye göre, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanında Ocak ve Şubat ayında, iç hat yolcu trafiği 44 bin 734 oldu. İnişkalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 725’e ulaştı. Yük (kargopostabagaj) trafiği ise toplam 459 ton olarak gerçekleşti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler