Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şırnak Seçim Sonuçları 2023 Canlı| Sayım sona erdi: Şırnak 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti ve CHP oy oranları anlık
        1

        Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oylar kullanımı 17.00 itibari ile sona erdi. 81 ilde ve yurt dışında yaşayan vatandaşların oy verme işleminin sona ermesinin ardından Şırnak seçim sonuçları da belli olacak. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından vatandaşların gözü 2023 seçim sonuçlarına çevrildi. Peki, Şırnak'ta kim önde ve partilerin milletvekili oy oranları nasıl? İşte 2023 Şırnak seçim sonuçları...

        2

        ŞIRNAK CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI 2023

        Şırnak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da olacak. YSK'nın yayın yasağı kararının 18.30 itibari ile kalkmasının ardından ilçe ilçe, canlı olarak 2023 Şırnak Seçim Sonuçlarını takip edilebilir durumda. Habertürk Şırnak Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak görebilirsiniz.

        ŞIRNAK CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        ŞIRNAK'TA KİM VE HANGİ PARTİ ÖNDE?
        Saat 00.30 Anadolu Ajansı'nın geçtiği verilere göre Cumhurbaşkanı seçiminde sandıkların yüzde 93,67'si açıldı. Hali hazırda adaylardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı yüzde 49,63; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 44,63 oy olarak kaydedildi.

        İLÇE İLÇE ŞIRNAK SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        ŞIRNAK SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Seçimlerde oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erecek. YSK, saat 18.30 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Seçim sonuçlarını, Habertürk'ün seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.

        14 MAYIS 2023 ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        14 MAYIS 2023 ŞIRNAK CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ