Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ta fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları öne sürülen 2 kadın tutuklandı, kız arkadaşının fuhuş yapması için aracılık ettiği öne sürülen şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Sularbaşı Mahallesi Hikmet Işık Caddesi'ndeki evde fuhuş yaptırıldığı istihbaratı üzerine operasyon başlattı.

        Yaklaşık bir ay süren fiziki takip sonucu fuhuş yaptıkları ve birbirlerine müşteri buldukları iddia edilen H.Ç. ile D.T. ve kız arkadaşının fuhuş yapması için aracılık ettiği öne sürülen B.Ç. gözaltına alındı.

        Kadınların telefonda görüştükleri kişilerle "Koli geldi", "Müsaitsen gel" parolasıyla irtibat kurdukları tespit edildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Ç. ve D.T. tutuklandı, B.Ç. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler