Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, eski vekiller Hilmi Bilgin ve Selim Dursun ile Hamza Yerlikaya'ya verilen yeni görevlerin hayırlı olmasını diledi.

        Çetindağ yaptığı açıklamada,"Türkiye siyasetinin önemli şehri Sivas'ın milletvekillerinin daha etkin görevlere getirilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sivas'ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Sivas Ziraat Odası olarak Milli Savunma Komisyonu Başkanlığına seçilen AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'a, Adalet Bakanlığı bakan yardımcılığı görevine getirilen Hilmi Bilgin'e, Gençlik ve Spor Bakanlığı bakan yardımcılığı görevine getirilen Hamza Yerlikaya ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bakan yardımcılığı görevine getirilen Selim Dursun'a başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler