Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Pozisyonda bulduk ama 22'ye getiremedik. Onun içinde üzüldük bunlar futbolun içinde olan şeyler ben oyuncularımın pes etmemesini ve iradesini beğendim" dedi.

        Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 21 mağlup olan Akhisarspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan karşılaşma sonrası mücadeleyi değerlendirdi. Arslan, "Maç öncesi var, maçın başlangıcı var. Planları yapıyorsunuz, antrenmanlar yapıyorsunuz, analizler yapıyoruz. Maç başını daha iyi planlamıştık. Burada farklı bir hava, atmosfer, ikinci bölgede geçiş oyununda basabilen bir Sivasspor burada hazırlıksız yakalanmamız gerektiğine hem çalıştık, hem anlattık hem de gösterdik. Ama iki gol ikinci bölge oyununda biz hücum ederken kaybettiğimiz bir top ve Sivasspor'un en önemli özelliklerinden biri geçişte öne doğru en çok sprint atan, en çok hıza ulaşan takımların başında geliyor. Birinci gol bile bile lades oldu. Oyuna dönmemiz 22'inci dakikayı buldu. Sonra oyunun kontrolü bize doğru döndü. Ama penaltıdan ikinci gol bizi demoralize etti. Mücadele anlamında tekrar ayağa kalkmayı başardık. Tekrar oyunun hakimiyetini elimize geçirmeye çalıştık. Bu yönde de irade ortaya koyduk. Golden sonra yapabileceğimiz tüm riskleri elimizdeki ölçülerce kullandık. Pozisyonda bulduk ama 22'ye getiremedik. Onun için de üzüldük, bunlar futbolun içinde olan şeyler, ben oyuncularımın pes etmemesini ve iradesini beğendim" dedi.

        Arslan, maçın hakemi Ali Palabıyık'ı da verdiği kararlar ve maçtaki yönetimden dolayı tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler