Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun Mesudiye ilçesinde yaşayan şahıs, konuşmak için otomobiline aldığı kayınpederini Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Yalnıztepe köyü yakınlarında tüfekle vurarak öldürdü.

        Olay, Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Yalnıztepe köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu'nun Mesudiye ilçesinde yaşayan Özkan Ö., aralarında husumet bulunan kayınpederi Mustafa Damar'ı (47) konuşmak için otomobile alarak Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Yalnıztepe köyü yakınlarına getirdi. Burada damat ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Damat, yanındaki tüfekle kayınpederini vurarak öldürdü. Kayınpederinin cesedini boş araziye atan Özkan Ö., daha sonra yaşadığı Mesudiye ilçesine döndü. Mustafa Damar'ın eve dönmemesi üzerine aramaya başlayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Aramalar sırasında damat Özkan Ö. kayınpederini öldürdüğünü itiraf ederek cesedin yerini gösterdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Damar'ın cenazesi Koyulhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, damat ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler