Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ta Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıl dönümü dolayısı ile Reşat Şemsettin Sirer ilkokulunda "Çanakkale Zaferi" konulu fotoğraf ve objeler sergisi açıldı.

        Sergide Çanakkale zaferinde çekilmiş 104 fotoğraf ve o döneme ait 104 obje sergilendi. Serginin açılışına AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Başçıl ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        Açılış sonrası konuşma yapan okul müdürü Tevfik Aydemir,” Çanakkale zaferinin 104’üncü yıl dönümünde 104 fotoğrafla ve geçmişte kullanılan objelerle beraber bir sergi düzenlemek istedik. Çünkü gelecek kuşaklara bu vatanın bu günlere nasıl geldiğini aktarmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu sorumluluk neticesinde öğretmen arkadaşlarımız ve biz bunu bir görev saydık. Burada da bu görevimizi yerine getirmek için sergimizi açtık “ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler