Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA) - SİVAS Olgunlaşma Enstitüsü tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü dolayısıyla 10 bin adet özel maske üretildi.

        Sivas Valisi Salih Ayhan´ın talimatı doğrultusunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde; Sivas Olgunlaşma Enstitüsü, Tarım ve Orman Bakanlığı Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü için üzerinde logo bulunan 10 bin adet maske üretildi. Olgunlaşma Enstitüsü tasarım atölyelerinde modellenen ve grafik tasarım bölümünce özel olarak tasarlanan 15 Temmuz'a özel maskeler, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde valilik tarafından halka dağıtılacak.DHA-Genel Türkiye-Sivas Uğur YİĞİT

        2020-07-13 11:55:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler