Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eraydın AYTEKİN / SİVAS (DHA) 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nu 4'üncü sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Demir Grup Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nda UEFA kriterlerine göre incelemede bulunuldu.

        UEFA ile Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelen bir grup, Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Demir Grup Sivasspor'un maçlarını oynayacağı 4 Eylül Stadı'nı gezdi. Ekibe, Gençlik ve Spor il Müdürü Erdoğan Tunç ile Sivasspor Kulübü yetkilileri ve stat müdürü Fatih Şimşek eşlik etti. Stadın içi tribünler, soyunma odaları gibi bölgeleri tek tek ziyaret eden heyet, fotoğraf çekerek notlar aldı ve eksikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.DHA-Spor Türkiye-Sivas Eraydın AYTEKİN

        2020-08-05 15:36:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler