Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA) - SİVAS'ın Gürün ilçesinde, jandarmanın narkotik köpeği 'Geçim' ile düzenlediği operasyonda, otobüste 11 kilo 175 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 yabancı uyruklu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde arama köpeği 'Geçim' de kullanılarak, kontrol noktasında denetim yapıldı. Denetimde, şüphe üzerine durdurulan yolcu otobüsü, detaylı aramaya alındı. Otobüste, 10 kilo 175 gram reçine esrar ile 1 kilo toz esrar ele geçirildi. Yolcu otobüsünde bulunan Afgan Ezatullah Hashmati, Shir Asha Jalalı ve Mustafa Achizeki ile ismi öğrenilemeyen otobüs şoförü gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  DHA-Güvenlik Türkiye-Sivas Uğur YİĞİT

        2020-08-17 14:00:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler